Opensource

Kriteriet er gratis og åben kildekode og brugbart. Jeg har kigget på en del forskellige og helt subjektivt så virker nedenstående glimrende for mig.

Fakturering

https://invoiceplane.com/

En webbaseret faktureringsplatform med udsendelse af betalingsanmodning, faktura og kvittering for betaling. I dansk version.

Regnskab

https://www.manager.io/

Har man brug for at holde lidt mere styr på indtægter og udgifter samt overblik over hvor pengene forsvandt hen er dette en god løsning. Kan fungere på dansk – dog er oversættelsen ikke komplet – men brugbar.

Faktura layout og indhold

SKAT har på deres webside information der specificerer hvad der skal stå på en faktura.

Der findes to faktura typer – fuld faktura og forenklet faktura.

Hvis man ikke benytter sig af kassebon eller markeds salg vil det i praksis kunne svare sig at anvende et layout der indeholder de oplysninger som er angivet i linket fuld faktura.

https://www.linux-aarhus.dk/wp-content/uploads/2018/06/manager.pnghttps://www.linux-aarhus.dk/wp-content/uploads/2018/06/manager.pngFrede H.Programmerfaktura,gratis,open source,regnskabOpensource Kriteriet er gratis og åben kildekode og brugbart. Jeg har kigget på en del forskellige og helt subjektivt så virker nedenstående glimrende for mig. Fakturering https://invoiceplane.com/ En webbaseret faktureringsplatform med udsendelse af betalingsanmodning, faktura og kvittering for betaling. I dansk version. Regnskab https://www.manager.io/ Har man brug for at holde lidt mere styr på indtægter og...Et mødested for Linux Brugere i Aarhus